Carciofi ripieni

Carciofi ripieni

4.5 195 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 porzioni

Składniki

  • 5 carciofi interi
  • 1 limone il succo spremuto fresco
  • 25 g di pecorino
  • 1 mazzetto di menta fresca le foglioline lavate ed asciugate
  • 1 mazzetto di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
  • 1 spicchio di aglio senza anima
  • 20 g di pangrattato
  • 25 g di olio extravergine di oliva
  • 450 g di acqua
  • 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 6.3 g
Kalorie 565 kJ / 135 kcal
Tłuszcz 8.7 g
Błonnik 8.4 g
Węglowodany 7.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...