Finocchi sottovuoto con fonduta al Parmigiano Reggiano

Finocchi sottovuoto con fonduta al Parmigiano Reggiano

4.4 18 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz.
4 porzioni

Składniki

Finocchi
  • 400 g di finocchi tagliati longitudinalmente (spessore 2-3 cm circa)
  • 1400 g di acqua
  • 30 g di succo di limone
Fonduta al Parmigiano Reggiano
  • 80 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 130 g di panna (min. 30% di grassi)
  • 2 - 3 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato + q.b.
  • 20 g di burro

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 731.1 mg
Białko 9.3 g
Kalorie 1135.5 kJ / 271.5 kcal
Tłuszcz 24.8 g
Błonnik 2.3 g
Tłuszcz nasycony 14.9 g
Węglowodany 2.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...