Cake imbibé au citron

Cake imbibé au citron

4.2 47 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
16 tranches

Składniki

  • 4 citrons bio
  • 350 g de sucre
  • 4 œufs
  • 250 g de beurre mou, en morceaux (3 cm)
  • 250 g de farine
  • 1 c. à café de poudre à lever
  • 1 pincée de sel
Le glaçage
  • 50 g d'eau

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 tranche

Białko 3.4 g
Kalorie 1216 kJ / 291 kcal
Tłuszcz 16 g
Węglowodany 33 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...