
Urządzenia i Akcesoria
Wafle z masą kokosową i dżemem porzeczkowym
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 50 min
20 porcji
Składniki
-
mleka300 g
-
cukru160 g
-
wiórków kokosowych200 g
-
masła bardzo miękkiego, pokrojonego na kawałki200 g
-
wafli tortowych (1 opakowanie, 180 g)6
-
dżemu z czarnej porzeczki (łącznie ok. 400 g)2 słoiki
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
235.6 kcal /
986.2 kJ
Białko
2.2 g
Tłuszcz
15.3 g
Węglowodany
25.1 g
Błonnik
2.9 g
Tłuszcz nasycony
11 g
Sód
44.4 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

PYSZNE HISTORIE
66 Przepisów
Polska
Polska