Glaseado de chocolate (ganache)

Glaseado de chocolate (ganache)

4.8 38 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
180 g

Składniki

  • 100 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
  • 80 g de nata (mínimo 30% de grasa)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 180 g

Sód 50.4 mg
Białko 9.5 g
Kalorie 3657 kJ / 874 kcal
Tłuszcz 72.2 g
Błonnik 10.9 g
Tłuszcz nasycony 42.9 g
Węglowodany 48.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...