Urządzenia i Akcesoria
Glaseado de chocolate (ganache)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
180 g
Składniki
-
100 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
-
80 g de nata (mínimo 30% de grasa)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 180 g
Sód
50.4 mg
Białko
9.5 g
Kalorie
3657 kJ /
874 kcal
Tłuszcz
72.2 g
Błonnik
10.9 g
Tłuszcz nasycony
42.9 g
Węglowodany
48.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ganache de chocolate
1 godz. 10 min
Baño de chocolate
5 min
Almíbar básico
10 min
Bizcocho genovés
1 godz. 50 min
Masa sablé
1 godz. 50 min
Crema de mantequilla
5 min
Glaseado blanco
5 min
Nata de trufa
8 godz. 15 min
Cobertura de chocolate negro con mantequilla
10 min
Coberturas de chocolate y aceite
15 min
Tarta para celebraciones
7 godz.
Ganache de chocolate blanco
1 godz. 5 min