Glaseado de chocolate (ganache)
TM6 TM5 TM31

Glaseado de chocolate (ganache)

4.8 (36 ocen)

Składniki

  • 100 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
  • 80 g de nata (mínimo 30% de grasa)

Wartości odżywcze
na 180 g
Kalorie
3657 kJ / 874 kcal
Białko
9.5 g
Węglowodany
48.1 g
Tłuszcz
72.2 g
Tłuszcz nasycony
42.9 g
Błonnik
10.9 g
Sód
50.4 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy