Glaseado de chocolate (ganache)

Glaseado de chocolate (ganache)

4.8 36 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
180 g

Składniki

  • de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
    100 g
  • de nata (mínimo 30% de grasa)
    80 g

Wartości odżywcze na 180 g

Kalorie 874 kcal / 3657 kJ
Białko 9.5 g
Tłuszcz 72.2 g
Węglowodany 48.1 g
Błonnik 10.9 g
Tłuszcz nasycony 42.9 g
Sód 50.4 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...