Urządzenia i Akcesoria
Masa choux
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
18 unidades
Składniki
-
150 g de agua
-
80 g de mantequilla en trozos
-
1 pellizco de sal
-
2 cucharaditas de azúcar (opcjonalnie) (10 g)
-
120 g de harina de repostería
-
3 huevos (M)
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 unidad
Białko
2 g
Kalorie
300 kJ /
72 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
0.2 g
Węglowodany
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Brazo de gitano
3 godz.
Crema pastelera
10 min
Pelotas de fraile rellenas de crema pastelera
1 godz.
Tronco de Navidad con praliné
2 godz. 20 min
Profiteroles
2 godz.
Brazo de gitano nevado con frambuesas
25 godz. 40 min
Petisús (éclairs)
1 godz. 50 min
Merengue suizo
10 min
Bizcocho genovés
1 godz. 50 min
Hojaldre rápido
2 godz.
Buñuelos de viento
1 godz.
Tarta San Marcos
4 godz.