Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Salsa alle ciliegie
- 20 g di burro
- 150 g di ciliegie denocciolate, in quarti
- 50 g di Vermouth rosso
Anatra
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 1 petto d'anatra con la pelle (circa 400 g)
- olio extravergine di oliva
- sale q.b.
- Wartości odżywcze
- na 2 porzioni
- Kalorie
- 3691 kJ / 882 kcal
- Białko
- 87 g
- Węglowodany
- 13.7 g
- Tłuszcz
- 49.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 9.8 g
- Błonnik
- 2 g
- Sód
- 447.9 mg
Alternatywne przepisy
Filetto di manzo sottovuoto con salsa bernese
2h 20 min
Filetto di maiale sottovuoto con Casera, patate e mele
3h 30min
Petto d'anatra sottovuoto con purè di carote arrostite
3u. 45min
Medaglioni di maiale sottovuoto con salsa al vino
2sa 40 dk
Giardiniera in agrodolce sottovuoto
3h
Petto d'anatra all'arancia sottovuoto con crema zabaione
2h 5 min
Tranci di tonno sottovuoto e crema di topinambur
1u. 20min
Tagliata di manzo sottovuoto con scalogni confit
2h 30min
Tagliatelle di seppie sottovuoto con ragù di lenticchie
1h 10min
Filetto di maiale alla senape sottovuoto con purè di carote speziato
2h 30min
Costine BBQ a Cottura Lenta
4 Std. 25 Min
Roastbeef Sottovuoto
5 godz. 30 min