Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Salsa alle ciliegie
- 20 g di burro
- 150 g di ciliegie denocciolate, in quarti
- 50 g di Vermouth rosso
Anatra
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 1 petto d'anatra con la pelle (circa 400 g)
- olio extravergine di oliva
- sale q.b.
- Wartości odżywcze
- na 2 porzioni
- Kalorie
- 3691 kJ / 882 kcal
- Białko
- 87 g
- Węglowodany
- 13.7 g
- Tłuszcz
- 49.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 9.8 g
- Błonnik
- 2 g
- Sód
- 447.9 mg
Alternatywne przepisy
Petto d'anatra sottovuoto con purè di carote arrostite
3h 45min
Filetti di manzo sottovuoto con burro alle erbe
2h 20 min
Moscardini alla busara sottovuoto
2h
Filetto di manzo sottovuoto con patate e remoulade
1h 30min
Filetto di maiale alla coreana sottovuoto
4h 50 min
Petto d'anatra all'arancia sottovuoto con crema zabaione
2u. 5min
Filetto di maiale alla senape sottovuoto con purè di carote speziato
2h 30 min
Tranci di tonno sottovuoto e crema di topinambur
1h 20 min
Lingua con cipolline a Cottura Lenta
4 Std. 30 Min
Roastbeef Sottovuoto
5h 30 min
Filetto di manzo sottovuoto con salsa bernese
2h 20 min
Vitello tonnato sottovuoto
5h