![Dry martini con ostras Dry martini con ostras](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/8d2a0bad-c496-4d95-aba0-0115af44323f/Derivates/f408c660-97d4-4261-a5a4-511a85f18c71.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 8 ostras
- 200 g de cubitos de hielo (y alguno más para enfriar las copas)
- 150 g de ginebra
- 30 g de vermut blanco
- 8 rodajas de pepino
- 8 aceitunas verdes sin hueso
Montaje
- 8 crackers
- 4 cucharaditas de huevas de salmón
- Wartości odżywcze
- na 8 raciones
- Kalorie
- 2339.4 kJ / 559.7 kcal
- Białko
- 23.6 g
- Węglowodany
- 55.1 g
- Tłuszcz
- 27.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.2 g
- Błonnik
- 2.2 g
- Sód
- 2205.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Merluza rellena con ajada de gambas
40 Min
Nieve de nopal con limón
5 Min
Langostinos con lima y puré de aguacate
1h 20min
Curry indio de rape
30 Min
Texturas de gin-tonic
10h 40min
Rodaballo en papillote con espárragos
30 Min
Tallarines con berberechos en salsa de vino rosado
1 Std.
Mejillones a la provenzal (Moules à la provençale)
35 Min
Suspiros de bacalao
30 Min
Bao buns con gambones crujientes
1 Std.
Daiquiri de melón
5 Min
Mejillones al vino
30 Min