Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 8 ostras
- 200 g de cubitos de hielo (y alguno más para enfriar las copas)
- 150 g de ginebra
- 30 g de vermut blanco
- 8 rodajas de pepino
- 8 aceitunas verdes sin hueso
Montaje
- 8 crackers
- 4 cucharaditas de huevas de salmón
- Wartości odżywcze
- na 8 raciones
- Kalorie
- 2339.4 kJ / 559.7 kcal
- Białko
- 23.6 g
- Węglowodany
- 55.1 g
- Tłuszcz
- 27.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.2 g
- Błonnik
- 2.2 g
- Sód
- 2205.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Espaguetis negros con fricasé de alcachofa
20 min
Árbol de Navidad con fruta natural
3sa 20 dk
Brebaje sangriento
5min
Temaki sushi
1h
Conserva de salsa de tomate con aceitunas
1 godz. 20 min
Conserva de calabacín picante con tomate
1h 40min
Conserva de tomates cherry
1 godz. 30 min
Entrecots con mantequilla de hierbas frescas con patatas al romero y brócoli (MEATER)
45 min
Vieiras a la plancha con mermelada de chile
25 min
Chile relleno de picadillo de tempeh
55 min
Pulpo a la parrilla con puré y mayonesa de wasabi
1h
Fideos chinos con langostinos y salsa de ajo
1h 15min