Ternera rellena de champiñones y queso azul

Ternera rellena de champiñones y queso azul

4.5 17 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 raciones

Składniki

  • de champiñones frescos limpios
    250 g
  • de cebolla en cuartos
    120 g
  • dientes de ajo
    3
  • de aceite de oliva (y un poco más para dorar la carne)
    30 g
  • de hierbas provenzales secas
    1 cucharadita
  • de sal
    1 cucharadita
  • de pimienta molida
    1 - 2 pellizcos
  • vacío de ternera limpio y abierto en un filete de aprox. 25x35 cm, salpimentado (1000 g)
    1
  • de queso azul (y un poco más para servir)
    100 - 120 g
  • de nueces peladas troceadas (y un poco más para servir)
    3 - 4 cucharadas
  • de espinacas baby frescas (y un poco más para servir)
    50 g
  • aceite de oliva
  • queso azul
  • espinacas baby frescas
  • nueces peladas troceadas

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 35 kcal / 1468 kJ
Białko 40 g
Tłuszcz 20.2 g
Węglowodany 2.4 g
Błonnik 1.8 g
Tłuszcz nasycony 6.9 g
Sód 698.2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...