Tacos de bacalao a la provenzal con salsa tártara

Tacos de bacalao a la provenzal con salsa tártara

3.9 15 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 30 min
6 raciones

Składniki

Salsa tártara
  • de aceite de oliva
    250 g
  • huevo duro
    1
  • de alcaparras
    10 g
  • de pepinillos en vinagre
    10 g
  • de cebollitas en vinagre
    10 g
  • huevo
    1
  • de zumo de limón
    1 cucharadita
  • de sal
    1 - 2 pellizcos
Bacalao
  • de lomos de bacalao desalado (en trozos de aprox. 5x5 cm)
    1000 g
  • de harina de trigo
    100 g
  • de pan rallado
    100 g
  • de hierbas provenzales secas
    1 cucharada
  • huevos batidos
    2
  • de aceite para freír
    300 - 400 g

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 525 kcal / 2196 kJ
Białko 38 g
Tłuszcz 31.1 g
Węglowodany 23.4 g
Błonnik 0.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...