Galantina de pollo con yogur al eneldo

Galantina de pollo con yogur al eneldo

4.5 41 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 3 godz. 25 min
40 rodajas

Składniki

Galantina de pollo
  • de pimientos variados (por ej. rojos, verdes y amarillos) en trozos
    150 g
  • de pechuga de pollo sin piel ni huesos, en trozos (3-4 cm)
    300 g
  • de contramuslo de pollo sin piel ni hueso en trozos (3-4 cm)
    300 g
  • de pimienta negra molida
    1 pellizco
  • de sal de verduras casera
    2 cucharaditas
    1 cucharadita de sal, más 1 cucharadita de hierbas secas
  • de agua
    500 g
Salsa de yogur al eneldo
  • de eneldo fresco (solo las hojas)
    10 - 15 ramitas
  • diente de ajo
    1
  • de yogur natural (1,8% de grasa)
    300 g
  • de mayonesa
    50 g
  • de sal
    2 pellizcos

Wartości odżywcze na 1 rebanada/loncha/rodaja

Kalorie 34 kcal / 140 kJ
Białko 4 g
Tłuszcz 2 g
Węglowodany 1 g
Błonnik 0.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...