Tuberi stufati e cereali a Cottura Lenta

Tuberi stufati e cereali a Cottura Lenta

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
4 porzioni

Składniki

  • 20 g olio extravergine di oliva
  • 200 g di cipolla a fette
  • 300 g di patata americana dolce pelata e a dadini (3 cm)
  • 100 g di pastinaca pelata e a dadini (3 cm) (vedere varianti)
  • 100 g di rapa pelata e a dadini (3 cm)
  • 100 g di sedano rapa pelato e a dadini (3 cm)
  • 400 g di polpa di pomodoro a pezzi
  • 15 g di dado per brodo vegetale in polvere
    1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
  • 750 g di acqua
  • 15 g di senape di Digione
  • 10 g di concentrato di pomodoro
  • 2 rametti di timo fresco le foglioline
  • 2 foglie di alloro secche
  • 1 cucchiaino di semi di coriandolo
  • 5 g di sale
  • ½ cucchiaino di pepe nero macinato
  • 100 g di cereali misti (bulghur, quinoa ...)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 291.5 mg
Białko 7 g
Kalorie 1176 kJ / 281 kcal
Tłuszcz 7 g
Błonnik 7.8 g
Tłuszcz nasycony 1 g
Węglowodany 42 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...