Rotoli di tacchino al gorgonzola

Rotoli di tacchino al gorgonzola

4.0 6 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 porzioni

Składniki

  • 10 scaloppine di tacchino
  • 1 scalogno
  • 40 g di olio extravergine di oliva
  • 200 g di spinacini lavati ed asciugati
  • 250 g di Gorgonzola o un altro tipo di formaggio simile (es. Roquefort, Stilton), tagliato a pezzi
  • 700 g di acqua
  • 150 g di latte
  • 20 g di farina
  • 1 cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato fresco

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 51.5 g
Kalorie 2130 kJ / 509 kcal
Tłuszcz 30.5 g
Błonnik 1.2 g
Węglowodany 7.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...