Focaccia aux tomates et à l'origan

Focaccia aux tomates et à l'origan

4.1 32 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 50 min
765 g

Składniki

  • de levure boulangère sèche
    1 sachet
  • d'eau
    180 g
  • de farine de blé
    250 g
  • de sel et 5 g à ajuster en fonction des goûts
    1 c. à café
  • d'huile d'olive
    50 g
  • d'ail en poudre
    ½ c. à café
  • de tomates cerise
    250 g
  • d'origan frais
    1 pincée

Wartości odżywcze na 100 g

Kalorie 42 kcal / 175.6 kJ
Białko 1 g
Tłuszcz 1.4 g
Węglowodany 6.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...