Focaccia aux tomates et à l'origan

Focaccia aux tomates et à l'origan

4.1 34 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 50 min
765 g

Składniki

  • 1 sachet de levure boulangère sèche
  • 180 g d'eau
  • 250 g de farine de blé
  • 1 c. à café de sel et 5 g à ajuster en fonction des goûts
  • 50 g d'huile d'olive
  • ½ c. à café d'ail en poudre
  • 250 g de tomates cerise
  • 1 pincée d'origan frais

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 100 g

Białko 1 g
Kalorie 175.6 kJ / 42 kcal
Tłuszcz 1.4 g
Węglowodany 6.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...