Urządzenia i Akcesoria
Cottura della pasta
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 porzioni
Składniki
-
1200 g di acqua
-
1 ½ cucchiaino di sale
-
320 g di pasta secca lunga o corta (es. penne, spaghetti)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
10 g
Kalorie
1164 kJ /
278 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
4.1 g
Węglowodany
56 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Le mie ricette
198 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Cottura della pasta
20 min
Riso in bianco
25 min
Uova sode
20 min
Cottura della pasta
25 min
Spaghetti aglio, olio e peperoncino
30 min
Farfalle risottate panna e prosciutto (1 porzione)
30 min
Orecchiette risottate pomodoro e basilico (1 porzione)
30 min
Pasta di mais risottata al pomodoro (senza glutine)
35 min
Pasta pomodoro, prosciutto e salame piccante
45 min
Pennette risottate burro e Parmigiano Reggiano
20 min
Pasta risottata al pomodoro
40 min
Fusilli risottati tonno e capperi
30 min