Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 220 g di acqua a temperatura ambiente
-
1
cucchiaino di zucchero (opcjonalnie)
lub 1 cucchiaino di malto in polvere (opcjonalnie) -
20
g di lievito di birra fresco sbriciolato
lub 2 cucchiaini di lievito di birra disidratato (8 g) - 400 g di farina di forza (o manitoba)
- 1 cucchiaino di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1835.3 kJ / 438 kcal
- Białko
- 11.3 g
- Węglowodany
- 75.5 g
- Tłuszcz
- 9.8 g
- Błonnik
- 3.2 g
Alternatywne przepisy
Corona di pan di pizza
4h
Tiramisù
5 godz. 40 min
Pasta frolla
1h 50 min.
Torta marmorizzata
2h
Purè di patate
50min
Pizza Margherita
2h
Treccia di pan brioche ripiena
2u. 20min
Focaccia tramezzino
2u. 5min
Salame di cioccolato
3h 10 min.
Danubio dolce
3 Std. 25 Min
Biscotti di pasta frolla
1h 5min
Muffin con gocce di cioccolato
1h