Urządzenia i Akcesoria
Impasto per pizza
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 3 godz.
4 porzioni
Składniki
-
220 g di acqua a temperatura ambiente
-
1 cucchiaino di malto in polvere1 cucchiaino di zucchero (opcjonalnie)
-
cucchiaini di lievito di birra disidratato, sbriciolato15 g di lievito di birra fresco sbriciolato
-
400 g di farina di forza (o manitoba)
-
30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
-
1 cucchiaino di sale
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
11.3 g
Kalorie
1835.3 kJ /
438 kcal
Tłuszcz
9.8 g
Błonnik
3.2 g
Węglowodany
75.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Focaccia alle olive
2 godz.
Calzone
2 godz. 50 min
Purè di patate
50 min
Pizza Margherita
2 godz.
Bomboloni al forno
3 godz. 35 min
Panini al latte
4 godz. 50 min
Tarallini al latte
3 godz. 10 min
Rosette
5 godz. 20 min
Ciabattine veloci
3 godz. 10 min
Panini all'olio
3 godz. 10 min
Biscotti di pasta frolla
1 godz. 5 min
Focaccia all'olio extravergine di oliva
4 godz. 55 min