Urządzenia i Akcesoria
Curly fries with garlic sauce (Thermomix® Spiralizer)
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
red potatoes 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tips)800 g
-
water to cover
-
vegetable oil to fry
-
garlic cloves2
-
fresh parsley leaves only5 sprigs
-
yoghurt150 g
-
mayonnaise20 g
-
ketchup20 g
-
sea salt plus 1 extra pinch½ tsp
-
garlic powder1 tsp
-
dried parsley1 tsp
-
smoked paprika½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
265.4 mg
Białko
3.8 g
Kalorie
590.9 kJ /
141.2 kcal
Tłuszcz
3.7 g
Błonnik
2.6 g
Tłuszcz nasycony
0.9 g
Węglowodany
24.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lasagne with fresh spinach pasta
2 godz. 20 min
Orange sponge cake
1 godz.
Little Mug Gingerbread Houses
5 godz. 30 min
Curly fries with garlic sauce (Thermomix® Spiralizer, TM5)
45 min
Chilli with corn bread
50 min
Potato bake (Thermomix® Cutter, using modes)
1 godz. 10 min
Maple Cream Custard
20 min
Dip of all Dips (Thermodudes)
45 min
Bacon, cheese and tomato chutney muffin
45 min
Cheese and bacon scones
35 min
Soft Chinese bread rolls
1 godz. 20 min
Melting moments with lemon cream
45 min