Urządzenia i Akcesoria
Yu xiang rou si (Yuxiang pork)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
pork fillet cut into thin slices (approx. 5 mm)250 g
-
Shaoxing wine (Chinese cooking wine)2 tbsp
-
vegetable oil30 g
-
garlic cloves2
-
piece fresh ginger peeled5 cm
-
chilli broad bean paste (see Tip)1 tbsp
-
dried black fungus soaked, drained and cut into julienne20 g
-
canned bamboo shoots drained and cut into julienne75 g
-
dark soy sauce1 tsp
-
light soy sauce1 tsp
-
white sugar1 tbsp
-
rice wine vinegar1 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 4 portions
Sód
821.1 mg
Białko
65.4 g
Kalorie
3133.3 kJ /
746 kcal
Tłuszcz
33.9 g
Błonnik
6.1 g
Tłuszcz nasycony
4.2 g
Węglowodany
44.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Taiwanese three cup chicken
20min
Salted Fish Pork Belly
30min
Braised pork belly
55min
San bei ji (three cup chicken)
35min
Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls)
45min
White Radish Pork Rib Soup
3h
Rice Wine Chicken
30min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3h 10min
Chilli Vinegar Pork Trotter Stew
2h 25min
Pork ribs with black bean sauce
2h
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50min