Urządzenia i Akcesoria
Nyonya curry chicken bun
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 45 min
8 portions
Składniki
Dough
-
water120 g
-
sugar50 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
baker's flour350 g
-
milk powder30 g
-
egg1
-
unsalted butter room temperature40 g
-
sea salt½ tsp
Nyonya curry chicken filling
-
chicken Marylands skin on, cut into pieces (3 cm - see Tips)1200 g
-
Nyonya spice paste150 g
-
Madras curry powder20 g
-
sea salt½ tsp
-
vegetable oil to grease
-
coconut milk200 g
-
egg lightly beaten1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1054.1 mg
Białko
35 g
Kalorie
2646 kJ /
630 kcal
Tłuszcz
36.6 g
Błonnik
3.7 g
Tłuszcz nasycony
14.1 g
Węglowodany
40.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tom Yam Mee Hoon
30 min
Chicken stock powder
6 godz. 35 min
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
50 min
Four Course Meal (Chicken Rice)
1 godz. 25 min
Ayam masak merah (spicy tomato chicken)
1 godz. 20 min
Ayam kapitan (chicken curry)
45 min
Oil-free Honey Chicken Wings
45 min
Rendang Tok with Pulut Kuning (Perak Beef Rendang with Yellow Glutinous Rice)
2 godz. 45 min
Nasi Lemak
45 min
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1 godz. 25 min
Golden Pillow (Big Bun With Nyonya Curry Chicken Filling)
2 godz. 45 min
Homemade Pandan Kaya
55 min