Urządzenia i Akcesoria
Nyonya curry chicken bun
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 45 min
8 portions
Składniki
Dough
-
water120 g
-
sugar50 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
baker's flour350 g
-
milk powder30 g
-
egg1
-
unsalted butter room temperature40 g
-
sea salt½ tsp
Nyonya curry chicken filling
-
chicken Marylands skin on, cut into pieces (3 cm - see Tips)1200 g
-
Nyonya spice paste150 g
-
Madras curry powder20 g
-
sea salt½ tsp
-
vegetable oil to grease
-
coconut milk200 g
-
egg lightly beaten1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1054.1 mg
Białko
35 g
Kalorie
2646 kJ /
630 kcal
Tłuszcz
36.6 g
Błonnik
3.7 g
Tłuszcz nasycony
14.1 g
Węglowodany
40.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Braised Yee Mee
30 min
Spicy Black Pepper Chicken
50 min
Guangxi-Style Steamed Whole Chicken with Chives Sauce
1 godz. 5 min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1 godz. 15 min
Kam Heong (Golden Fragrance) Prawns
25 min
Oil-free honey chicken wings
50 min
Salted Chicken
5 godz. 10 min
Lemon Chicken
25 min
Vietnamese Lemongrass Chicken
1 godz. 5 min
Nyonya Spice Paste
15 min
Sweet And Sour Prawns
25 min
Cantonese Steamed Fish
40 min