Urządzenia i Akcesoria
Nyonya curry chicken bun
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 45 min
8 portions
Składniki
Dough
-
water120 g
-
sugar50 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
baker's flour350 g
-
milk powder30 g
-
egg1
-
unsalted butter room temperature40 g
-
sea salt½ tsp
Nyonya curry chicken filling
-
chicken Marylands skin on, cut into pieces (3 cm - see Tips)1200 g
-
Nyonya spice paste150 g
-
Madras curry powder20 g
-
sea salt½ tsp
-
vegetable oil to grease
-
coconut milk200 g
-
egg lightly beaten1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1054.1 mg
Białko
35 g
Kalorie
2646 kJ /
630 kcal
Tłuszcz
36.6 g
Błonnik
3.7 g
Tłuszcz nasycony
14.1 g
Węglowodany
40.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Quick Steamed Buns (Mantao)
1 godz.
Kaya (coconut jam)
1 godz. 10 min
Homemade Fish Ball Soup
2 godz.
Shallot Oil
25 min
Yu wan tang (fish ball soup)
40 min
Homemade chicken stock powder
1 godz. 35 min
Dou sha (red bean paste)
49 godz. 10 min
Mantou buns
1 godz. 30 min
Nyonya Spice Paste
15 min
Golden Pillow (Big Bun With Nyonya Curry Chicken Filling)
2 godz. 45 min
Nyonya Steamed Fish
45 min
Quick Steamed Buns (Mantao)
1 godz.