Urządzenia i Akcesoria
Ginger Pork
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
fresh ginger shredded60 g
-
toasted sesame oil50 g
-
pork tenderloins cut in thin slices300 g
-
dark soy sauce10 g
-
sugar10 g
-
salt1 tsp
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
763 mg
Białko
20 g
Kalorie
1035 kJ /
247 kcal
Tłuszcz
15 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ginger Scallion Fish Slices
40 min
Braised Potatoes With Mince Meat
30 min
San bei ji (three cup chicken)
35 min
Chicken and Chinese sausage rice
50 min
Pork Belly Cabbage Rice
45 min
Braised pork belly
55 min
Sweet and sour pork ribs
40 min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 min
Braised Soft Bone Ribs With Pig Tendon
1 godz. 50 min
Hakka Rice Wine Chicken
1 godz. 25 min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 godz. 50 min
Vietnamese Lemongrass Pork Strips
30 min