
Urządzenia i Akcesoria
Ginger Pork
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
fresh ginger shredded60 g
-
toasted sesame oil50 g
-
pork tenderloins cut in thin slices300 g
-
dark soy sauce10 g
-
sugar10 g
-
salt1 tsp
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)20 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
247 kcal /
1035 kJ
Białko
20 g
Tłuszcz
15 g
Węglowodany
5 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Sód
763 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Ginger sesame oil chicken
25 min
Chicken and Chinese sausage rice
50 min
Drunken Herbal Prawns
4 godz. 55 min
Vietnamese Lemongrass Pork Strips
30 min
Oil-free honey chicken wings
50 min
Hakka Rice Wine Chicken
1 godz. 25 min
Braised Potatoes With Mince Meat
30 min
Lemon Chicken
25 min
Steamed Pork Patty With Rice
25 min
Stir Fried Pork Belly Slices with Kimchi
30 min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 godz. 50 min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25 min