Urządzenia i Akcesoria
Chicken stock powder
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 6 godz. 35 min
265 g
Składniki
-
skinless chicken thigh fillet cut into pieces, partially frozen300 g
-
mixed white roots vegetables and onion (e.g. celeriac, parsnip, leek), cut into pieces (3 cm)300 g
-
mixed fresh herbs (e.g. rosemary, thyme, parsley), leaves only4 sprigs
-
rock salt150 g
-
white wine50 g
-
water50 g
-
dried bay leaf1
-
whole cloves2
-
celery seeds1 tsp
-
dried mushrooms of choice20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 265 g
Sód
58888.7 mg
Białko
57.1 g
Kalorie
3171.8 kJ /
758.1 kcal
Tłuszcz
27.8 g
Błonnik
22.2 g
Tłuszcz nasycony
7.6 g
Węglowodany
71.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pineapple tarts
1 godz. 30 min
Crispy Ikan Bilis
40 min
Toasted Peanuts
20 min
Shallot Oil
25 min
Crispy Garlic Slices and Garlic Oil
20 min
Luo bo gao (radish cakes)
25 godz. 20 min
Homemade chicken stock powder
1 godz. 35 min
Inti kelapa (sweet coconut filling)
15 min
Ginger and chilli dipping sauces (for Hainanese chicken)
20 min
Soy milk
24 godz. 30 min
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1 godz. 25 min
Homemade Pandan Kaya
55 min