Urządzenia i Akcesoria
Nutty Passionfruit Pork Ribs
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
5 portions
Składniki
-
pork spare ribs cut in pieces (4-5 cm)500 g
-
sugar60 g
-
light soy sauce1 tbsp
-
dark soy sauce½ tsp
-
homemade chicken stock powder1 tsp
-
baking soda¼ tsp
-
five-spice powder¼ tsp
-
water120 g
-
fresh passionfruit pulp150 g
-
cooking oil1 tsp
-
cornflour (starch)½ tbsp
-
white rice vinegar½ tbsp
-
roasted cashew nuts coarsely crushed5 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
19.2 g
Kalorie
1648.5 kJ /
394 kcal
Tłuszcz
24 g
Błonnik
0.9 g
Węglowodany
125.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 min
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
30 min
Braised pork belly
55 min
Pork ribs with black bean sauce
2 godz.
San bei ji (three cup chicken)
35 min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25 min
Sweet and sour pork ribs
40 min
Stewed Pork Belly With Rose Wine
50 min
Taiwanese three cup chicken
20 min
Pork belly with spring onions
1 godz. 10 min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 godz. 50 min