Urządzenia i Akcesoria
Sous-Vide Drunken Chicken
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz.
2 portions
Składniki
-
chicken breast fillets, skinless300 g
-
salt½ tsp
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao) plus extra 1 tbsp1 tbsp
-
water plus extra to submerge bag1000 g
-
lemon juice30 g
-
wolfberries soaked in hot water for 10 minutes, drained, to garnish1 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
31 g
Kalorie
1084 kJ /
259 kcal
Tłuszcz
14 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 min
Sesame Crème
10 min
Shallot Oil
25 min
Crispy Garlic Slices and Garlic Oil
20 min
Korean Ginseng Chicken
1 godz. 10 min
Braised pork belly
55 min
Homemade chicken stock powder
1 godz. 35 min
Plain yoghurt in Varoma
12 godz.
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 min
Sous-Vide Salmon
1 godz.
Golden Pillow (Big Bun With Nyonya Curry Chicken Filling)
2 godz. 45 min
Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6)
2 godz. 5 min