Urządzenia i Akcesoria
Furikake
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
100 g
Składniki
-
sesame seeds50 g
-
sea salt flakes2 tsp
-
nori sheets cut into pieces2
-
bonito flakes (see Tips)20 g
-
dried shrimp (see Tips)10 g
-
caster sugar (optional)1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
4681.2 mg
Białko
35.1 g
Kalorie
1895.1 kJ /
451.2 kcal
Tłuszcz
28.5 g
Błonnik
6.8 g
Tłuszcz nasycony
3.4 g
Węglowodany
7.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Jiao zi (Chinese dumplings)
50 min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1 godz. 45 min
Crispy Garlic Slices and Garlic Oil
20 min
Golden Sand Prawns (Salted Egg Prawns)
30 min
Chicken porridge with century egg
30 min
Mantou buns
1 godz. 30 min
Japanese Mayonnaise (Kewpie Style)
15 min
Teochew rice porridge with sweet potato
30 min
Ginger and chilli dipping sauces (for Hainanese chicken)
20 min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35 min
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1 godz. 25 min
Teriyaki sauce
25 min