Urządzenia i Akcesoria
Sous-Vide Osso Buco
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 12 godz. 40 min
4 portions
Składniki
-
veal shank bone in (approx. 6-7 oz ea., 4 in. x 6 in.)4 pieces
-
salt2 pinches
-
ground black pepper2 pinches
-
all-purpose flour to dust1 tbsp
-
vegetable oil to fry3 tbsp
-
garlic clove1
-
yellow onion cut in pieces2 oz
-
extra virgin olive oil1 oz
-
leeks white part only, in slices (1 in.)7 oz
-
ground sweet paprika1 pinch
-
tomato paste2 oz
-
red wine7 oz
-
water to fully submerge bags (not higher than max. fill mark)
-
1 tsp ascorbic acid (vitamin C powder), freshly squeezed (approx. ½ lemon) (see Tip)lemon juice freshly squeezed (approx. ½ lemon) (see Tip)1 oz
-
fresh parsley leaves chopped, to garnish
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
0.3 mg
Białko
40.3 g
Kalorie
2147.5 kJ /
513.3 kcal
Tłuszcz
28.8 g
Błonnik
1.5 g
Tłuszcz nasycony
7.3 g
Węglowodany
12.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mushroom and white wine cream sauce
30 min
Thick and Creamy Custard
Brak ocen
Balsamic salmon and zucchini noodles (Thermomix® Spiralizer, TM5)
35 min
Seafood Rice
Brak ocen
Pickled Korean daikon (Thermomix® Cutter, using modes)
20 min
Pistachio Butter
15 min
Sous-vide Ossobuco
12 godz. 40 min
Strawberry Panna Cotta
4 godz. 40 min
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1 godz.
Stuffed Cabbage Parcels (Emerald Red Jade Bags)
1 godz.
Confit salmon, Parmesan gnocchi with cauliflower cream
7 godz. 10 min
Cranberry and Camembert Stuffed Chicken with Mustard Sauce
45 min