Urządzenia i Akcesoria
Sous-Vide Osso Buco
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 12 godz. 40 min
4 portions
Składniki
-
veal shank bone in (approx. 6-7 oz ea., 4 in. x 6 in.)4 pieces
-
salt2 pinches
-
ground black pepper2 pinches
-
all-purpose flour to dust1 tbsp
-
vegetable oil to fry3 tbsp
-
garlic clove1
-
yellow onion cut in pieces2 oz
-
extra virgin olive oil1 oz
-
leeks white part only, in slices (1 in.)7 oz
-
ground sweet paprika1 pinch
-
tomato paste2 oz
-
red wine7 oz
-
water to fully submerge bags (not higher than max. fill mark)
-
1 tsp ascorbic acid (vitamin C powder), freshly squeezed (approx. ½ lemon) (see Tip)lemon juice freshly squeezed (approx. ½ lemon) (see Tip)1 oz
-
fresh parsley leaves chopped, to garnish
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
0.3 mg
Białko
40.3 g
Kalorie
2147.5 kJ /
513.3 kcal
Tłuszcz
28.8 g
Błonnik
1.5 g
Tłuszcz nasycony
7.3 g
Węglowodany
12.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Rum and raisin ice cream
24 godz. 10 min
Beef Tenderloin with Parmesan Horseradish Sauce
55 min
Brandy Chicken Liver Pâté
3 godz. 25 min
Curry Ketchup
30 min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 min
Sous-vide duck breast with green chilli (Chef Degan)
2 godz. 40 min
Swedish Meatballs with Gravy
30 min
Macadamia Chicken Over Tropical Fruit Paella
1 godz.
Steak Tartare
15 min
Beef Stroganoff
1 godz.
Roast Duck with Plums and Cauliflower Potato Purée
2 godz.
Pork in creamy Marsala wine sauce
25 min