
Urządzenia i Akcesoria
Cooking potatoes
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
potatoes peeled if desired and cut into pieces (3 cm - see Tips)750 - 1000 g
-
salt to taste½ - 1 ½ tsp
-
water (not higher than the 2L maximum fill level)1000 - 1400 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
95.2 kcal /
400 kJ
Białko
3.8 g
Tłuszcz
0 g
Węglowodany
17.8 g
Błonnik
2.8 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Sód
564.9 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Artichoke Alfredo Sauce with Fettuccine
45 min
Coleslaw (Thermomix® Cutter)
10 min
Steamed rice
25 min
Boiled pasta
20 min
Steamed Meatballs
30 min
Steamed Cubed Potatoes
40 min
Steamed Baby Potatoes
30 min
Long-grain white rice
40 min
White basmati rice
40 min
Sautéed chicken strips
15 min
Steamed Corn on the Cob
25 min
Poached eggs with blade cover
30 min