Urządzenia i Akcesoria
Cooking potatoes
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
potatoes peeled if desired and cut into pieces (3 cm - see Tips)750 - 1000 g
-
salt to taste½ - 1 ½ tsp
-
water (not higher than the 2L maximum fill level)1000 - 1400 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
564.9 mg
Białko
3.8 g
Kalorie
400 kJ /
95.2 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
2.8 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
17.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steamed broccoli and zucchini (6 months+)
15 min
Steamed potato and butternut squash pieces (6 months+)
25 min
Steamed Peas and Sweetcorn
15 min
Steamed Sprouts and Cauliflower
20 min
Steamed Potato and Butternut Squash Pieces
25 min
Boiled pasta
20 min
Steamed Cubed Potatoes
40 min
Sautéed chicken strips
15 min
Browned beef strips
15 min
Browned beef cubes (well done)
15 min
Browned Turkey Cubes
15 min
Steamed Corn on the Cob
25 min