Urządzenia i Akcesoria
Spaghetti alla carbonara
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
4 porzioni
Składniki
-
240 g di pecorino a pezzi (2 cm)
-
1500 g di acqua
-
1 cucchiaio di sale
-
450 g pasta secca tipo spaghetti
-
250 g di pancetta a cubetti
-
4 tuorli d'uovo
-
2 uova
-
¼ di cucchiaino di sale
-
2 pizzichi di pepe macinato
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
43.8 g
Kalorie
4733.6 kJ /
1130.7 kcal
Tłuszcz
69.6 g
Węglowodany
80 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Torta salata di spinaci
55 min
Cannelloni spinaci e ricotta
1 godz. 30 min
Bucatini all'amatriciana
45 min
Spaghetti alla carbonara
30 min
Spaghetti alla carbonara
30 min
Pasta integrale con crema di ceci e gamberetti
35 min
Linguine al salmone e vodka
20 min
Riso casimiro
45 min
Pasta con salsa al tonno
30 min
Spaghetti al sugo di pancetta
35 min
Penne broccoli, salsiccia e olive
40 min
Lasagne
2 godz.