Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 240 g di pecorino, a pezzi (2 cm)
- 1500 g di acqua
- 1 cucchiaio di sale
- 450 g pasta secca tipo spaghetti
- 250 g di pancetta a cubetti
- 4 tuorli d'uovo
- 2 uova
- ¼ di cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe macinato
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 4733.6 kJ / 1130.7 kcal
- Białko
- 43.8 g
- Węglowodany
- 80 g
- Tłuszcz
- 69.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Risotto Cinque P
30min
Polpettine al sugo con purea di patate (8 porzioni)
1 Std. 30 Min
Colorare le uova di giallo
55 min
Risotto alla milanese
30min
Asparagi con patate
50min
Spaghetti alla carbonara
30min
Cornetti con carne macinata
30min
Farfalle ai quattro formaggi
20 Min
Spaghetti alla carbonara
30min
Pasta in brodo
35min
Insalata di pasta con tonno e pesto
30min
Spezzatino alla zurighese
50min