Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g di Parmigiano reggiano, a pezzi
- 30 g di burro
- 30 g di farina di grano
- 2 peperoni, misti, (300 g), (1 rosso e 1 giallo), a pezzi
- 750 g di acqua
-
2
cubetti di dado per brodo vegetale (per 0,5 l)
lub 2 cucchiaini colmi di dado per brodo vegetale, in pasta, fatto in casa - 1 cucchiaino di sale alle erbe
- ½ cucchiaino di paprica dolce
- 2 pizzichi di pepe macinato
- 50 g di panna
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1058 kJ / 259 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 11 g
- Tłuszcz
- 19 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Vellutata di zucca e cocco
45 min
Vellutata di funghi champignon
20 min
Vellutata agli spinaci
30 min
Stufato con patate e champignon
1h
Polenta ai porri con topping di castagne (2 porzioni)
50 min
Crema di zucchine
25 Min
Purea di patate e porri con Brätkügeli
Brak ocen
Tagliatelle al basilico al sugo di olive e pomodori
1 Std. 25 Min
Vellutata al peperone rosso e zenzero
50 min
Crema di bietola
35min
Vellutata di pomodori
35min
Vellutata di finocchio e carote
40min