Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g di Parmigiano reggiano
- 500 g di finocchi, tagliati in quarti, senza gambo
- 1 cucchiaino di sale, a piacere
- 4 pizzichi di pepe macinato, a piacere
- 50 g di olio di oliva
-
30
g di succo di limone, spremuto fresco
lub 30 g di aceto alla frutta
- Wartości odżywcze
- na 1 porzioni
- Kalorie
- 1014 kJ / 242 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 4 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Tłuszcz nasycony
- 7 g
- Błonnik
- 2.5 g
- Sód
- 728 mg
Alternatywne przepisy
Verdure saltate
10min
Composta di mele
20 dk
Gelato alla frutta
5min
Panini al vapore (bao-buns) con il Egg poacher
Brak ocen
Insalata di finocchi con parmigiano (TM6)
10min
Insalata di würstel e formaggio
Brak ocen
Insalata di fagiolini verdi con patate e vinaigrette di verdure
50min
Riso pilaf
Brak ocen
Asparagi con patate
50min
Salmone al pesto con fagiolini e riso al vapore
45 min
Purea di mele per la dispensa
Brak ocen
Torta salata alle verdure (TM6)
25min