Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 cipolla, tagliata a metà
- 2 spicchi di aglio
- 1000 g di acqua
- 800 g di ceci bianchi, in scatola, cotti lavati e scolati
- 100 g di carote, a rondelle (5 mm)
- 150 g di gambo di sedano, a fettine (5 mm)
-
2
cucchiaini di dado per brodo vegetale, fatto in casa
lub 1 cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l) - 2 cucchiaini di sale e un po' di più per insaporire
- ½ cucchiaino di pepe macinato e un po' di più per insaporire
- ½ mazzetto di prezzemolo a foglia liscia, fresco
- 30 g di olio di oliva
- 40 g di concentrato di pomodoro
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 687 kJ / 164 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 19 g
- Tłuszcz
- 6 g
- Błonnik
- 7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pesce all'aglio e limone
Brak ocen
Curry di verdure
1 Std.
Stufato con patate e champignon
1 Std.
Quiche di asparagi
1 Std.
Pulled pork alle mele
8j 20 menit
Hummus
10 Min
Couscous di cavolfiore
Brak ocen
Smoothie A-C-E
5 Min
Stufato di ceci con verdure e chorizo
45 Min
Soufflé di spinaci e uova
35 Min
Brownies
1 Std.
Dal di lenticchie (2 Porzioni)
35 Min