紅豆麵包

紅豆麵包

4.8 47 ocen
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 3 godz. 15 min
10 個

Składniki

  • 牛奶
    150 克
  • 冰糖粉
    25 克
  • 乾酵母粉
    ½ 茶匙
  • 高筋麵粉
    270 克
  • 低筋麵粉
    50 克
  • ¼ 茶匙
  • 2 顆
  • 奶油 ,切塊,置於室溫軟化
    30 克
  • 奶油紅豆沙 (市售或自製)
    300 克
  • 黑芝麻
    10 克

Wartości odżywcze na 1 個

Kalorie 238 kcal / 995 kJ
Białko 8.5 g
Tłuszcz 5.5 g
Węglowodany 41 g
Błonnik 2.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...