紅豆麵包
TM5 TM6

紅豆麵包

4.8 (47 ocen)

Składniki

  • 150 克 牛奶
  • 25 克 冰糖粉
  • ½ 茶匙 乾酵母粉
  • 270 克 高筋麵粉
  • 50 克 低筋麵粉
  • ¼ 茶匙 鹽
  • 2 顆 蛋
  • 30 克 奶油 ,切塊,置於室溫軟化
  • 300 克 奶油紅豆沙 (市售或自製)
  • 10 克 黑芝麻

Wartości odżywcze
na 1 個
Kalorie
995 kJ / 238 kcal
Białko
8.5 g
Węglowodany
41 g
Tłuszcz
5.5 g
Błonnik
2.6 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy