炒牛肉塊(全熟)

炒牛肉塊(全熟)

4.0 10 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
1 完整食譜

Składniki

  • 20 克
  • 蒜頭
    1 顆
  • 牛肉塊, 去腱 (約3公分),利用廚房紙巾將表面擦乾
    250 克

Wartości odżywcze na 1 完整食譜

Kalorie 507 kcal / 2118 kJ
Białko 53 g
Tłuszcz 31 g
Węglowodany 3 g
Błonnik 0.2 g
Tłuszcz nasycony 7 g
Sód 120 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...