![Rissoler 300 g de champignons frais Rissoler 300 g de champignons frais](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/b5130c2e-7ce7-4178-bf3d-654bd36a0d7a/Derivates/cabac00d-7942-45d9-a762-2293da8a3588.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g d'eau
- 300 g de champignons de Paris frais, entiers, coupés en quatre ou en rondelles
-
20
g d'huile végétale
lub 20 g d'huile d'olive
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 334.7 kJ / 80 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 6.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.7 g
- Błonnik
- 2 g
- Sód
- 8 mg
Alternatywne przepisy
Rissoler 200 g d'aubergine
30min
Rissoler un mélange de légumes pour une soupe ou un ragoût
25 Min
Dorer 200 g d'oignons
25 Min
Rissoler des oignons
20p
Rissoler lardons et champignons
20p
Rissoler 200 g de poireaux
20p
Rissoler 300 g d'oignons
20p
Rissoler 400 g d'aubergines
35 Min
Rissoler 350 g d'échalotes
25 Min
Rissoler 200 g de courgettes
20p
Faire sauter 400 g de poivrons
25 Min
Faire sauter 200 g de poivrons
20p