Faire sauter des poivrons

Faire sauter des poivrons

4.9 73 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
400 g

Składniki

  • 25 g d'huile végétale
    25 g d'huile d'olive
  • 400 g de poivrons taillés en lanières (5 cm x 0,5 cm)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 400 g

Sód 20 mg
Białko 5 g
Kalorie 1670 kJ / 397 kcal
Tłuszcz 27 g
Błonnik 14 g
Tłuszcz nasycony 2 g
Węglowodany 26 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...