![Faire sauter 400 g de poivrons Faire sauter 400 g de poivrons](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/030bf518-567b-4ea0-b45c-24b987c198de/Derivates/44859148-eedc-43dd-bcb8-6a268ad7b9f2.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
25
g d'huile végétale
lub 25 g d'huile d'olive - 400 g de poivrons, taillés en lanières (5 cm x 0,5 cm)
- Wartości odżywcze
- na 400 g
- Kalorie
- 1670 kJ / 397 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 26 g
- Tłuszcz
- 27 g
- Tłuszcz nasycony
- 2 g
- Błonnik
- 14 g
- Sód
- 20 mg
Alternatywne przepisy
Faire sauter 400 g de carottes en bâtonnets
20 dk
Faire sauter 200 g de carottes en bâtonnets
15 dk
Faire sauter des oignons avec du piment
20 dk
Faire sauter du poivron rouge avec du piment et des crevettes
20 dk
Rissoler 200 g d'aubergine
30min
Rissoler 200 g de poireaux
20 dk
Rissoler 400 g d'aubergines
35 Min
Faire sauter des poivrons rouges avec des oignons
25 Min
Rissoler 300 g de champignons frais
25 Min
Faire sauter 200 g de poivrons
20 dk
Rissoler 200 g de courgettes
20 dk
Faire sauter un mélange de légumes
30min