![Rissoler 200 g de poireaux Rissoler 200 g de poireaux](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/ff343300-cd99-4c11-b82a-63fbca22b56a/Derivates/16597dc0-8759-432b-be10-0c0b6ea933ac.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
20
g d'huile végétale
lub 20 g d'huile d'olive - 170 - 200 g de blancs de poireau, coupés en rondelles (1 cm)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 936 kJ / 224 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 6 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Błonnik
- 4.1 g
- Sód
- 9 mg
Alternatywne przepisy
Rissoler 300 g d'oignons
20min
Faire sauter 400 g de carottes en bâtonnets
20min
Rissoler lardons et champignons
20min
Rissoler un mélange de légumes pour une soupe ou un ragoût
25 menit
Rissoler 400 g d'aubergines
35min
Faire sauter des poivrons rouges avec des oignons
25 menit
Rissoler 300 g de champignons frais
25 menit
Faire sauter 200 g de poivrons
20min
Rissoler des oignons
20min
Dorer 200 g d'oignons
25 menit
Faire sauter 400 g de poivrons
25 menit
Rissoler 200 g de courgettes
20min