Rissoler des oignons
TM6

Rissoler des oignons

4.7 (28 ocen)

Składniki

  • 20 g d'huile végétale
    lub 20 g d'huile d'olive
  • 200 g d'oignons jaunes, coupés en quartiers (voir "Conseil(s)")
    lub 200 g d'oignons rouges, coupés en quartiers (voir "Conseil(s)")

Wartości odżywcze
na 200 g
Kalorie
954 kJ / 228 kcal
Białko
2 g
Węglowodany
9 g
Tłuszcz
20 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Błonnik
3.3 g
Sód
17 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy