Rissoler des oignons

Rissoler des oignons

4.7 43 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
200 g

Składniki

  • 20 g d'huile végétale
    20 g d'huile d'olive
  • 200 g d'oignons jaunes coupés en quartiers (voir "Conseil(s)")
    200 g d'oignons rouges, coupés en quartiers (voir "Conseil(s)")

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 200 g

Sód 17 mg
Białko 2 g
Kalorie 954 kJ / 228 kcal
Tłuszcz 20 g
Błonnik 3.3 g
Tłuszcz nasycony 3 g
Węglowodany 9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...