Urządzenia i Akcesoria
Faire rissoler des pommes
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
200 g
Składniki
-
10 g de beurre clarifié
-
200 g de pommes (à chair ferme, type Granny Smith, Fuji, Pink Lady), coupées en morceaux (3,5 cm)
-
15 g de sucre en poudre
-
¼ - ½ c. à café de cannelle en poudre (opcjonalnie)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 200 g
Sód
2 mg
Białko
0 g
Kalorie
1109 kJ /
265 kcal
Tłuszcz
12 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Węglowodany
37 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Faire sauter 400 g d'ananas
20 min
Faire sauter un mélange de légumes
30 min
Rissoler 300 g de champignons frais
25 min
Rissoler 200 g de courgettes
20 min
Faire sauter 200 g de poivrons
20 min
Rissoler des aubergines
35 min
Rissoler lardons et champignons
20 min
Rissoler 200 g de poireaux
20 min
Rissoler 350 g d'échalotes
25 min
Rissoler des échalotes
20 min
Dorer 200 g d'oignons
25 min
Rissoler des oignons
20 min