Urządzenia i Akcesoria
Rissoler lardons et oignons
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
300 g
Składniki
-
15 g d'huile d'olive15 g d'huile végétale
-
150 g de lardons fumés150 g de lardon
-
150 g d'oignon jaune coupés en rondelles (0.5 cm) ou en lamelles
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 300 g
Sód
999 mg
Białko
20.6 g
Kalorie
3406 kJ /
814.1 kcal
Tłuszcz
74.7 g
Błonnik
2.6 g
Tłuszcz nasycony
22.1 g
Węglowodany
15.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mix and Match II
20 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Faire rissoler des pommes
15 min
Rissoler 300 g de champignons frais
25 min
Rissoler 200 g de courgettes
20 min
Rissoler lardons et champignons
20 min
Rissoler 250 g de crevettes
15 min
Dorer 250 g de poulet en lanières
15 min
Rissoler 200 g de poireaux
20 min
Rissoler 350 g d'échalotes
25 min
Rissoler un mélange d'ail et d'oignons
20 min
Dorer 200 g d'oignons
25 min
Rissoler 300 g d'oignons
20 min
Rissoler des oignons
20 min