Rissoler lardons et oignons

Rissoler lardons et oignons

4.3 14 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
300 g

Składniki

  • 15 g d'huile végétale
    15 g d'huile d'olive
  • 150 g de lardon
    150 g de lardons fumés
  • 150 g d'oignon jaune coupés en rondelles (0.5 cm) ou en lamelles

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 300 g

Sód 999 mg
Białko 20.6 g
Kalorie 3406 kJ / 814.1 kcal
Tłuszcz 74.7 g
Błonnik 2.6 g
Tłuszcz nasycony 22.1 g
Węglowodany 15.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...