Rissoler lardons et oignons

Rissoler lardons et oignons

4.4 10 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
300 g

Składniki

  • d'huile végétale
    15 g
    15 g d'huile d'olive
  • de lardons
    150 g
    150 g de lardons fumés
  • d'oignon jaune coupés en rondelles (0.5 cm) ou en lamelles
    150 g

Wartości odżywcze na 300 g

Kalorie 814.1 kcal / 3406 kJ
Białko 20.6 g
Tłuszcz 74.7 g
Węglowodany 15.9 g
Błonnik 2.6 g
Tłuszcz nasycony 22.1 g
Sód 999 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...