Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 350 g di petto di faraona, cotto
- 2 uova
- 60 g di pangrattato
- 50 g di mozzarella a pezzi
- 2 cucchiaini di curcuma in polvere
- 50 g di fagioli borlotti lessati
- 2 cucchiaini di sale
- 800 g di acqua
- 150 g di patate a dadini
- 200 g di peperoni friggitelli, senza semi, a pezzi
- 50 g di yogurt bianco
- 2 pomodori a dadini piccoli
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1268 kJ / 303 kcal
- Białko
- 32.5 g
- Węglowodany
- 26.8 g
- Tłuszcz
- 7.3 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tortellini in brodo vegetariani
2u.
Minestra di cavoletti con olio alla salvia
50min
Sfincione favarese
3h
Baccalà alla Soutelo
30min
Risotto allo zafferano, cavolo nero e vino rosso
35min
Zuppa di piselli secchi
1h 25min
Burro agli anacardi
1h 10min
Pancotto con cime di rape
40min
Minestra di piselli spezzati a Cottura Lenta con quenelle di caprino
4h 30min
Baci di dama (senza zucchero)
1h 30 min
Ravioli di zucca e timo in brodo di agnello
8 Std. 50 Min
Babà alle rose (di Luca Montersino)
3h