Urządzenia i Akcesoria
Cipolle brunite (200 g)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
1 Ricetta completa
Składniki
-
20 g di olio di oliva20 g di olio extravergine di oliva
-
200 g di cipolle rosse, in 8 spicchi200 g di cipolle dorate in 8 spicchi
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Ricetta completa
Sód
18 mg
Białko
2 g
Kalorie
972 kJ /
232 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
3.6 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
10 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Le basi
16 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Porro insaporito (80 g)
15 min
Cipolle brunite (100 g)
25 min
Cipolle piccanti insaporite
20 min
Peperoni e cipolle insaporite
25 min
Peperoni insaporiti (200 g)
20 min
Melanzane insaporite (200 g)
30 min
Porro insaporito (200 g)
20 min
Cipolle e aglio insaporiti
20 min
Cipolle caramellate (400-500 g)
50 min
Cipolle dorate (200-300 g)
20 min
Cipolle insaporite (300 g)
20 min
Cipolle insaporite (200 g)
20 min