Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Le tiramisu
- 450 g de fraises, coupées en deux
- 250 g de sirop de fleur de sureau
- 250 g de crème à fouetter
- 400 g de yogourt grec, nature
- 200 g de biscuits à la cuillère
Le décor
- 200 g de fraises, avec leur collerette verte, coupées en deux
- 2 c. à soupe de sirop de fleur de sureau
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1761 kJ / 422 kcal
- Białko
- 5.7 g
- Węglowodany
- 57 g
- Tłuszcz
- 18 g
Alternatywne przepisy
Strudel aux pommes et sauce vanille
1j 20 menit
Riz Casimir
45 Min
Tourte au séré et aux fraises
2 Std. 50 Min
Bananes à la sauce coco-cannelle
30 min
Tarte aux pommes
1 Std. 15 Min
Pennette safran et crevettes
30 min
Tartelettes aux fraises
1 Std. 15 Min
Quiche poireaux-lard
1j
Gâteau aux carottes
1h 10 min
Tarte à la rhubarbe
55 Min
Focaccia croustillante
2j 10 menit
Gratin de courgettes
1h 10 min