Porc braisé aux pommes

Porc braisé aux pommes

3.5 4 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 8 godz. 20 min
6 portions

Składniki

  • d'oignons coupés en quartiers (1 cm)
    160 g
  • pommes pelées et coupées en dés (2 cm)
    2
  • gousse d'ail coupée en quatre
    1
  • de cou de porc désossé coupé en quatre
    800 g
  • de vinaigre de cidre
    100 g
  • de jus de pommes
    500 g
  • de bière (voir conseil)
    200 g
  • de miel
    50 g
    50 g de sirop d'érable
  • cubes de bouillon de bœuf (pour 0,5 l)
    2
  • de sauce Worcestershire
    2 c. à café
  • de paprika, fumé
    1 c. à soupe
    1 c. à soupe de paprika doux
  • de cannelle moulue
    ½ c. à soupe
  • de sel
    ½ c. à café
  • de poivre, moulu
    ¼ c. à café

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 395.5 kcal / 1657.4 kJ
Białko 25.3 g
Tłuszcz 19.2 g
Węglowodany 25.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...