Escargots aux légumes

Escargots aux légumes

4.8 13 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
20 portions

Składniki

  • de carottes en morceaux
    200 g
  • de chou-fleur en petits bouquets
    200 g
  • poireaux en rondelles
    100 g
  • d'emmental en morceaux
    200 g
  • de persil frais sans tiges
    1 bouquet
  • de fromage frais
    200 g
  • de farine
    50 g
  • œufs
    2
  • de sel
    1 c. à café
  • de poivre
    ½ c. à café
  • de paprika mi-fort
    ½ c. à café
  • de pâte feuilletée rectangulaires, déroulés (du commerce)
    2 paquets
  • de graines de tournesol
    2 - 3 c. à soupe

Wartości odżywcze na 1 morceau/part

Kalorie 208 kcal / 869 kJ
Białko 7 g
Tłuszcz 14 g
Węglowodany 14 g
Błonnik 1.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...