Petits pains sans gluten et sans blé
TM5 TM6

Petits pains sans gluten et sans blé

3.7 (6 ocen)

Składniki

  • 200 g d'amandes, pelées
  • 30 g de cosses de psyllium
  • 2 c. à café de levure, sans gluten
  • 1 c. à café de sel fin
  • 3 blancs d'oeufs
  • 30 g de vinaigre
  • 250 g d'eau, bouillie

Wartości odżywcze
na 1 morceau/part
Kalorie
1260 kJ / 300 kcal
Białko
11.2 g
Węglowodany
3.1 g
Tłuszcz
26.2 g
Błonnik
6.2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy