Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g d'amandes, pelées
- 30 g de cosses de psyllium
- 2 c. à café de levure, sans gluten
- 1 c. à café de sel fin
- 3 blancs d'oeufs
- 30 g de vinaigre
- 250 g d'eau, bouillie
- Wartości odżywcze
- na 1 morceau/part
- Kalorie
- 1260 kJ / 300 kcal
- Białko
- 11.2 g
- Węglowodany
- 3.1 g
- Tłuszcz
- 26.2 g
- Błonnik
- 6.2 g
Alternatywne przepisy
Cookies sans gluten aux noisettes
35 Min
Farine simple sans gluten
Brak ocen
Pancakes épeautre-sarrasin-banane
25 min
Mix de farines sans gluten
5 min
Glace au tofu et au chocolat
6 godz. 10 min
Focaccia sans gluten
1h
Pain aux pépites de chocolat sans gluten
1h 10min
Pain complet
4h
Pain sans gluten au riz et sarrasin
2h 30 min
Pain à la farine de millet
2h 35 min
Petits pains sans gluten (TM5/6 Metric)
1h 20 min
Pain complet sans gluten
4h