Petits pains sans gluten et sans blé

Petits pains sans gluten et sans blé

4.0 8 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
5 morceaux

Składniki

  • 200 g d'amandes, pelées
  • 30 g de cosses de psyllium
    30 g de graines de lin
  • 2 c. à café de levure, sans gluten
  • 1 c. à café de sel fin
  • 3 blancs d'œufs
  • 30 g de vinaigre
  • 250 g d'eau bouillie

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 morceau/part

Białko 11.2 g
Kalorie 1260 kJ / 300 kcal
Tłuszcz 26.2 g
Błonnik 6.2 g
Węglowodany 3.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...