Petits pains sans gluten et sans blé

Petits pains sans gluten et sans blé

3.7 6 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
5 morceaux

Składniki

  • d'amandes, pelées
    200 g
  • de cosses de psyllium
    30 g
    30 g de graines de lin
  • de levure, sans gluten
    2 c. à café
  • de sel fin
    1 c. à café
  • blancs d'oeufs
    3
  • de vinaigre
    30 g
  • d'eau bouillie
    250 g

Wartości odżywcze na 1 morceau/part

Kalorie 300 kcal / 1260 kJ
Białko 11.2 g
Tłuszcz 26.2 g
Węglowodany 3.1 g
Błonnik 6.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...