Focaccia sans gluten

Focaccia sans gluten

4.6 13 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
12 portions

Składniki

  • d'huile d'olive
    20 g
  • d'amandes blanchies
    55 g
  • de maïzena
    220 g
  • de farine à pain sans gluten
    110 g
  • de levure déshydratée
    2 ½ c. à café
  • de sucre
    2 c. à café
  • de gomme de xanthane (optional)
    2 c. à café
  • de sel fin
    2 c. à café
  • d'eau
    310 - 350 g
  • d'huile d'olive plus un supplément pour graisser et verser un filet
    g
  • de romarin frais les aiguilles uniquement
    1 brin
  • de gros sel
    1 c. à café

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 151.5 kcal / 633.8 kJ
Białko 3 g
Tłuszcz 4.4 g
Węglowodany 24.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...