Cabillaud et sa purée de céleri et de patate douce

Cabillaud et sa purée de céleri et de patate douce

3.8 47 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions

Składniki

Marinade
  • d'oignons coupés en deux
    50 g
  • piment rouge, long épépiné et coupé en morceaux (3 cm)
    1
  • d'huile de tournesol
    15 g
  • de sauce de soja
    50 g
  • de miel d'acacia
    20 g
Cabillaud et purée
  • d'eau
    600 g
  • de céleri-rave pelé et coupé en morceaux (1 cm)
    300 g
  • filets de cabillaud, sans la peau dépiautés (150 g chacun), (royal)
    4
  • de patates douces pelées et coupées en morceaux (1 cm)
    500 g
  • de cresson frais
    30 g
  • de sel
    ¾ c. à café
  • de jus de citron
    30 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 345.6 kcal / 1448.4 kJ
Białko 31.6 g
Tłuszcz 6.3 g
Węglowodany 37.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...