Risotto au citron et épinards

Risotto au citron et épinards

4.2 58 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • d'Appenzeller fromage à pâte mi-dure, en morceaux (3 cm)
    80 g
  • d'oignons coupés en deux
    80 g
  • gousse d'ail
    1
  • de riz risotto (cuisson 20 min.)
    300 g
  • d'huile d'olive
    20 g
  • citron bio, zeste râpé
    1
  • d'eau
    730 g
  • de vin blanc
    100 g
  • de bouillon de légumes (pour 0,5l)
    1 cube
  • de sel
    ½ c. à café
  • de poivre, moulu
    4 pincées
  • de pousses d'épinard frais
    150 g
  • de jus de citron
    2 c. à soupe

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 436.5 kcal / 1826.4 kJ
Białko 11.7 g
Tłuszcz 11.9 g
Węglowodany 65.9 g
Błonnik 1.7 g
Tłuszcz nasycony 4.7 g
Sód 491.4 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...