Burgers de boeuf et garniture au fromage

Burgers de boeuf et garniture au fromage

4.4 21 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 40 min
8 morceaux

Składniki

  • petit pain sec
    1
  • de l'eau pour faire tremper
  • de persil frais sans les tiges
    15 g
  • d'oignons coupés en deux
    130 g
  • d'huile plus un supplément pour faire frire
    20 g
  • oeuf
    1
  • de boeuf haché
    600 g
  • de moutarde
    20 g
  • de sel fin
    1 c. à café
  • de poivre noir, fraîchement moulu
    ¼ c. à café
  • de paprika piquant en poudre
    1 c. à café
  • de Cheddar ou de tout autre fromage à pâte semi-ferme, coupé en 8 morceaux (3 x 3 cm, 5 mm d'épaisseur)
    150 g
  • de l'huile

Wartości odżywcze na 1 morceau/part

Kalorie 333 kcal / 1395 kJ
Białko 22 g
Tłuszcz 25 g
Węglowodany 6 g
Błonnik 0.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...