Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 petit pain sec
- de l'eau pour faire tremper
- 15 g de persil frais, sans les tiges
- 130 g d'oignons, coupés en deux
- 20 g d'huile plus un supplément pour faire frire
- 1 oeuf
- 600 g de boeuf haché
- 20 g de moutarde
- 1 c. à café de sel fin
- ¼ c. à café de poivre noir, fraîchement moulu
- 1 c. à café de paprika piquant en poudre
- 150 g de Cheddar ou de tout autre fromage à pâte semi-ferme, coupé en 8 morceaux (3 x 3 cm, 5 mm d'épaisseur)
- de l'huile
- Wartości odżywcze
- na 1 morceau/part
- Kalorie
- 1395 kJ / 333 kcal
- Białko
- 22 g
- Węglowodany
- 6 g
- Tłuszcz
- 25 g
- Błonnik
- 0.7 g
Alternatywne przepisy
Boulettes de viande hachée à la sauce tomate
45 Min
Lasagnes
2j
Burgers au saumon
25 min
Cannelloni au porc, sauce aux légumes
1j
Macarons au caramel
1h 50min
Pains à hamburger complets
2 Std. 50 Min
Nouilles sautées aux légumes
30 min
Burger Tex-Mex
4 godz. 25 min
Penne all’arrabbiata
20 min
Tranche de meringue façon crumble aux pommes
2j
Sauce bolognaise
3h 15min
Petits pains burger (buns)
1 Std. 45 Min