Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 gousses d'ail
- 180 g de crème fraîche
- 50 g de mayonnaise
- 1 pincée de paprika doux
- ¼ c. à café de sel
- 1 pincée de poivre, moulu
- Wartości odżywcze
- na 240 g
- Kalorie
- 3786.3 kJ / 904.2 kcal
- Białko
- 6.7 g
- Węglowodany
- 7.4 g
- Tłuszcz
- 95.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sauce curry
10min
Sauce moutarde
5min
Sauce cocktail
5min
Trenette au pesto
45min
Mousse au thon
10min
Viande de bœuf et sa sauce crémeuse aux champignons
1h
Penne all’arrabbiata
20min
Spaghettis à l'ail, à l'huile d'olive et au piment
30min
Linguine saumon et vodka
20min
Sauce à l’ail
15min
Stroganoff
45min
Sauce à salade à la française
20min