![Sauce à l'ail Sauce à l'ail](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/B5F106A4-D651-4BF7-8F06-BAFBCA8DFC76/Derivates/d765cfed-2a1a-48a6-a02e-55ceb1aa5e78.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 gousses d'ail
- 180 g de crème fraîche
- 50 g de mayonnaise
- 1 pincée de paprika doux
- ¼ c. à café de sel
- 1 pincée de poivre, moulu
- Wartości odżywcze
- na 240 g
- Kalorie
- 3786.3 kJ / 904.2 kcal
- Białko
- 6.7 g
- Węglowodany
- 7.4 g
- Tłuszcz
- 95.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cake au citron
1 Std. 5 Min
Crème fouettée
10 Min
Mousse au thon
5 Min
Sauce cocktail
5 Min
Mayonnaise
5 Min
Sauce moutarde
5 Min
Linguine saumon et vodka
20 Min
Beignets de filets de perche
1h
Dip au fromage frais et aux herbes
10 Min
Sauce à l’ail
15min
Sauce bolognaise
3h 15 min
Sauce à salade à la française
20 Min