Spaghettis à la carbonara
TM5 TM6

Spaghettis à la carbonara

4.0 (25 ocen)

Składniki

  • 60 g de parmesan, en morceaux (3 cm)
  • 30 g de pecorino, en morceaux (3 cm) (opcjonalnie)
  • 15 g d'huile d'olive extra vierge
  • 30 g d'oignon
  • 150 g de guanciale en lamelles (1 cm)
    lub 150 g de lardons
  • 350 g de spaghettis
  • 3 œufs
  • 1 jaune d'œuf
  • ½ c. à café de sel
  • 2 pincées de poivre noir, fraîchement moulu

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2540 kJ / 607 kcal
Białko
31 g
Węglowodany
63 g
Tłuszcz
28 g
Błonnik
2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy