Spaghettis à la carbonara

Spaghettis à la carbonara

4.0 29 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • de parmesan en morceaux (3 cm)
    60 g
  • de pecorino (opcjonalnie) en morceaux (3 cm)
    30 g
  • d'huile d'olive extra vierge
    15 g
  • d'oignon
    30 g
  • de guanciale en lamelles (1 cm)
    150 g
    150 g de lardons
  • de spaghettis
    350 g
  • œufs
    3
  • jaune d'œuf
    1
  • de sel
    ½ c. à café
  • de poivre noir, fraîchement moulu
    2 pincées

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 607 kcal / 2540 kJ
Białko 31 g
Tłuszcz 28 g
Węglowodany 63 g
Błonnik 2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...