Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g de parmesan, en morceaux (3 cm)
- 30 g de pecorino, en morceaux (3 cm) (opcjonalnie)
- 15 g d'huile d'olive extra vierge
- 30 g d'oignon
-
150
g de guanciale en lamelles (1 cm)
lub 150 g de lardons - 350 g de spaghettis
- 3 œufs
- 1 jaune d'œuf
- ½ c. à café de sel
- 2 pincées de poivre noir, fraîchement moulu
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2540 kJ / 607 kcal
- Białko
- 31 g
- Węglowodany
- 63 g
- Tłuszcz
- 28 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gratin de l’armailli
50 Min
Pâtes tomates, jambon et salami piquant
45 Min
Sauce curry
10 Min
Spaghetti Carbonara
35 Min
Riz Casimir
45 Min
Farfalle à la sauce petits pois-jambon
45 Min
Poulet et asperges vapeur, riz et sauce au vin blanc
45 Min
Gâteau à la crème
45 Min
Saucisse rôtie, légumes et sauce à l’oignon
45 Min
Cornettes à la viande hachée
30 Min
Linguine saumon et vodka
20 Min
Sauce bolognaise
3 Std. 15 Min