Spaghettis à la carbonara

Spaghettis à la carbonara

4.0 33 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • 60 g de parmesan en morceaux (3 cm)
  • 30 g de pecorino (opcjonalnie) en morceaux (3 cm)
  • 15 g d'huile d'olive extra vierge
  • 30 g d'oignon
  • 150 g de guanciale en lamelles (1 cm)
    150 g de lardons
  • 350 g de spaghetti
  • 3 œufs
  • 1 jaune d'œuf
  • ½ c. à café de sel
  • 2 pincées de poivre noir, fraîchement moulu

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 31 g
Kalorie 2540 kJ / 607 kcal
Tłuszcz 28 g
Błonnik 2 g
Węglowodany 63 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...