
Urządzenia i Akcesoria
Spaghettis à la carbonara
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
de parmesan en morceaux (3 cm)60 g
-
de pecorino (opcjonalnie) en morceaux (3 cm)30 g
-
d'huile d'olive extra vierge15 g
-
d'oignon30 g
-
de guanciale en lamelles (1 cm)150 g
-
de spaghettis350 g
-
œufs3
-
jaune d'œuf1
-
de sel½ c. à café
-
de poivre noir, fraîchement moulu2 pincées
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
607 kcal /
2540 kJ
Białko
31 g
Tłuszcz
28 g
Węglowodany
63 g
Błonnik
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Pâtes
45 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria